a

Tuesday, December 30, 2008

Monday, December 22, 2008

Baby BOY..YAHOOOOOO

Assalammulaikum...emmm rasanya lama tak menjenguk web blog sendiri agak QRL.... macam aktiviti yang terpaksa dibuat...ucapan taniah kepada semua rakan-rakan V17 yang berkelapangan membantu pihak MARES di tragidi tanah runtuh di bukit antarabangsa...




Alhamdulillah dan sukur kupohon kan kepada ilahi.. kerana pada tanggal 06 December 2008 aku di kurniakan anak yang ke tiga ku seorang hiro pewaris ku..... SYL ku selamt melahirkan baby pada jam 4.21petang (1621 hours) dengan berat 2.79kg....terima kasih juga ku ucapkan kepada semua jururawat & doctor di Hospital Ampang Selangor...yang menjaga Baby dan SYL ku semasa di hospital....

ni gambar baby ku yg berusia 1 hari...selamat datang "SHAHRUL ARIFDANIAL" kedunia ni semoga dengan kehadiran mu akan menceriakan lagi hidup kami sekeluarga...

YAHOOOO

de 9w2sna

Thursday, September 04, 2008

Fox Hunting di Melaka

Salam dan selamat berpuasa rasanya masih tidak terlambat untuk ku ucapkan tahniah untuk rakan-rakan ku yang telah berjaya menagkap musang di melaka dengan kedudukan tempat pertama, kedua & ketiga sangat dibanggakan selepas menawan tasik titiwangsa kini MELAKA...buat masa ini gambar tidak dapat di masukkan tungguuuu...ganbar yang menggemparkan....dari V17

Mulu Cave Serawak

Pada 28 - 31 August 2008 office aku telah mengadakan satu rombongan ke mulu serawak, Jadual perjalanan ku amat padat tetapi amat menyeronokan, pada 28.08.08 aku telah memulan perjalanan dari offices di kl sentral menaiki ERL menuju ke KLIA menaiki MAS boing 737-400 menuju ke MIRI singgah semalam di MIRI kerana hanya ada 2 penerbangan ke MULU. Menikmati pemandangan Bandar MIRI yang terkenal dengan bandar minyak.... Kami tidur di Mega Hotel. memandangkan keadaan ku yang kurang sihat aku malas untuk ronda town MIRI aku mendapat pangilan dari SYL tercinta bahawa 2 harmonik ku juga kurang sihat. Pada 29.08.08 menaiki MASWING (foker 50) menuju ke MULU. kami menginap di MULU RESORT. di sebelah petang kami menuju ke MULU Park untuk menikmati pemandangan gua batu kapur sehingga ke petang, balik ke resort dan berehat, pada 30.08.08. disebelah pagi aku menaiki long boat untuk menuju beberapa gua lagi...bak kata kala gi mulu asik tengok gua jee........ keadaan cuaca di MULU di sebelah petang asik hujan sahaja. begitu lah perjalanan ku ke mulu...

Thursday, July 24, 2008

MARES DI JOHOR

MARES Team bersama rakan-rakan member pertolongan bantuan komunikasi..." Apa itu AMATUER RADIO"



SELAMAT MENONTON

Thursday, June 19, 2008

KEMALANGAN

Hari ini (25.04.2008) nasib agak malang aku terlibat di dalam satu kemalangan jalan raya di kawasan batang kali semuanya 4 bijik kereta aku yang nombor 3...tetapi yang paling membengangkan kau ialah mamat kereta tunda ingat aku adalah budak tunda jugak disebabkan kereta ku ada antena yang mencucuk langit, tapi aku tidak salahkan mereka kerana mereka tidah kenal apa itu RADIO AMATUER walau apa pun aku tetap berasa sukur kerana semua keluarga ku selamat didalam kemalangan itu cuma kereta ku sahaja yang rosak...biarlah asalkan keluarga selamat sudah cukup bagi ku...
73
cario

Tuesday, May 13, 2008

Gunung Nuang - Amateur Radio - TV3 Bulletin 11/05/08

TANIAH KEPADA RAKAN-RAKAN

Wednesday, May 07, 2008

Monday, May 05, 2008

WHY AMATEUR RADIO EMERGENCY SERVICE ARE NEEDED DURING DISASTER

Class RAE 2008

Dear SWLs,

We are please to informed that MARES will be organizing a RAE
preparation class this weekend and please find the details below:

Program : RAE Preparation Class
Date : 10th & 11th May 2008 (Saturday & Sunday)
Time : 8.30am - 5.30pm
Duration: 2 Days
Venue : Dewan Serbaguna, Jab. Perpaduan Daerah Petaling Jaya

Program Fee : RM100.00 Non MARES member
RM80.00 MARES member
(Inclusive of Program material,tea break & lunch)

For confirmation and registration, please LL to 9M2SQL - Mutalib at 017
6391632.

73, de
9W2ROI
Please Refer To MARES

Monday, March 10, 2008

Radio Amateur 1

Radio Amatuer 2

Tuesday, February 19, 2008

NOTIS PENUNDAAN TARIKH MESYUARAT AGUNG KE-TUJUH MARES - 16 MAC 2008

Saudara/Saudari,

NOTIS PENUNDAAN TARIKH MESYUARAT AGUNG KE-TUJUH MARES

Dengan hormatnya dimaklumkan bahawa tarikh Mesyuarat Agung Ke-Tujuh MARES telah DITUNDA ke hari

Tarikh : Ahad – 16hb Mac 2008
Masa : 10:00 pagi
Tempat : Rumah Kelab MARES, 4A Jalan Tinggi 6/12 Seksyen 6 46000 Petaling Jaya
Aturcara :
09.00 pagi - Pendaftaran Ahli
10.00 pagi - Mesyuarat Agung dimulakan.

Agenda:
i. Perlantikan Pengerusi Majlis
ii. Pembentangan Laporan Tahunan
iii. Pembentangan Laporan Kewangan
iv. Perkara Berbangkit
v. Perletakan Jawatan Exco 2006-2007
vi. Perlantikan Exco 2008-2009
vii. Ucapan Penangguhan
12.30 tghari - Jamuan makan

Penundaan ini adalah di atas permintaan ahli-ahli dan telah dipersetujui oleh Presiden.
Saudara/Saudari sebagai Ahli MARES adalah dijemput hadir ke Mesyuarat Agung ini.
Untuk menjimatkan kos, semua ahli-ahli dalam kawasan Lembah Kelang boleh mendapatkan naskah Laporan Tahunan dan Penyata Kewangan di rumah kelab di alamat 4A Jalan Tinggi 6/12, Seksyen 6, 46000 Petaling Jaya. Jika anda perlu ia boleh juga didapati dengan memesan melalui e-mel: admin@mares.org.my . Cuma naskah yang terhad sahaja akan disediakan dihari Mesyuarat Agung nanti.
Kehadiran saudara/saudari sangatlah di hargai demi perjuangan persatuan.

Salam hormat.

AZIZUL GHAZALI, 9W2FD
Setiausaha Kehormat
s.k:
1) Y Berusaha Presiden MARES
2) Pendaftar Pertubuhan Cawangan Wilayah Persekutuan
* Surat Notis Penundaan Mesyuarat Agung ke 7 MARES, telah dihantar pada 18 Februari 2008.
NEVER SEND SPAM. IT IS BAD.

Petikan dari: MARES

Related Posts with Thumbnails