a

Monday, July 27, 2009

EVEN MPAJ

Ucapan tahniah diucapkan kepada rakan-rakan dari lokalan V17 dan V47 yang telah berjaya melaksanakan pameran berkenaan Radio Amatur di Karnival MPAJ pada 19.07.09. bertempat di dataran MPAJ.

Terima kasih diucapan kepada pihak penganjur kerana sudi memberi ruang kepada kali untuk membuat pamiran di samping memberitahu kepada orang ramai "APA ITU RADIO AMATUER" dan kegunaannya.

Saya mewakili rakan-rakan V17 mengucapkan jutaan terima kasih kepada rakan- rakan dari V47 diatas sokongan dan kerjasama yang tidak berbelah bagi semasa even ini dijalankan.

ung ini. Tidak lupa juga kepada rakan-rakan dari V47 yang selama ini memberi pendapat, sokongan moral dan kerjasama yang tidak berbelah bagi.

Kepada APRS team, thanks a lot kerana sudi hadir dan membuat demotrasi serta penerangan berkenaan dengan APRS. Jutaan terima kasih juga kepada 9M2RS, 9M2CJ, 9M2RZL & 9M2ADI yang banyak membantu dan menyokong untuk menjayakan program ini.

Terima kasih jugak kepada semua rakan-rakan radio yang sudi hadir dan sudi menghulurkan bantuan yang secara langsung atau tidak lansung semasa program ini dijalankan.

Segala kekurangan dan kesilapan dari pihak kami harap dimaafkan.

Sedikit tatapan rakan-rakan...
Link..Sini

Related Posts with Thumbnails